Top 100 Articole recente

Blogul UNIQUE

Bine ați venit pe Blogul UNIQUEDa click aici pentru a citi/ascunde intreg mesajul

Acesta este un prim mesaj pe acest BLOG. El va fi permanent primul articol în lista de mai jos. Aici vă vom face diferite anunțuri importante și vom prezenta noutăți privitor la funcționarea blogului. Vă rugăm să păstrați un limbaj și comportament decent în comentarii. Ne rezervăm dreptul de a edita (cenzura) sau chiar șterge acele cuvinte, fraze sau intregile comentarii neadecvate, triviale sau indecente, sau care încalcă în mod flagrant linia promovată de acest FORUM-BLOG-PORTAL SPIRITUAL UNIQUE. Puteți plasa comentarii sau deschide subiecte în pagina fiecarei categorii de subiecte, regăsite (sus) în Meniu. Deasemenea, aveți posibilitatea de a oferi și alte idei și sugestii despre modul în care ar putea arata sau funcționa anumite secțiuni ale blogului în cadrul articolului: Idei și sugestii noi pentru Blogul Unique

Mulțumim de înțelegere.
Vezi detalii tehnice noi: ultimul update 21.06.2014

IGNAT GHIȚĂ – MĂRTURIA unui fost luptător de MMA !

Space Ambient Music LIVE 24/7: Space Traveling Background Music, Music for Stress Relief, Dreaming

Space Ambient Music { INTERSTELLAR SPACE JOURNEY }

Beautiful Ambient Space Music | Part 2

R. Armando Morabito – Angel (Official Audio) ft. Julie Elven

Kalki Purana (limba engleză)

Kalki Avatar – Cuvântul lui Dumnezeu

Tăbliţele de smarald ale lui Thoth Atlantul

TĂBLIŢELE DE SMARALD ALE LUI THOTH, ATLANTUL

Cuprins:

(Linkurile din cuprins vă directionează către afişarea lor fie pe Forum, fie aici pe Blog)

Afişare pe Forum Unique Afişare pe Blog Unique

TABLITA 1 – Istoria lui Thoth, Atlantul
TABLITA 2 – Sălile din Amenti
TABLITA 3 – Cheia Înţelepciunii
TABLITA 4 – Cel Nascut în Spatiu
TABLITA 5 – Locuitorul din Unal
TABLITA 6 – Cheia Magiei
TABLITA 7 – Cei Sapte Maeştri
TABLITA 8 – Cheia Secretului
TABLITA 9 – Cheia Libertatii Spatiului
TABLITA 10 – Cheia Timpului
TABLITA 11 – Cheia către ce e Sus şi Jos
TABLITA 12 – Legea Cauzei şi a Efectului şi Cheia Profetiei
TABLITA 13 – Cheile Vietii şi Mortii
TABLITA 14 – Suplimentar
TABLITA 15 – Secretul Secretelor

TABLITA 1 – Istoria lui Thoth, Atlantul
TABLITA 2 – Sălile din Amenti
TABLITA 3 – Cheia Înţelepciunii
TABLITA 4 – Cel Nascut în Spatiu
TABLITA 5 – Locuitorul din Unal
TABLITA 6 – Cheia Magiei
TABLITA 7 – Cei Sapte Maeştri
TABLITA 8 – Cheia Secretului
TABLITA 9 – Cheia Libertatii Spatiului
TABLITA 10 – Cheia Timpului
TABLITA 11 – Cheia către ce e Sus şi Jos
TABLITA 12 – Legea Cauzei şi a Efectului şi Cheia Profetiei
TABLITA 13 – Cheile Vietii şi Mortii
TABLITA 14 – Suplimentar
TABLITA 15 – Secretul Secretelor

PREFAŢĂ

Istoria tăbliţelor tradusă în urmatoarele pagini pare ciudată şi trece dincolo de credinţele oamenilor de ştiinţa moderni. Vechimea lor este incredibilă (36 000 ani i.H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic după scufundarea ţării-mamă, Atlantida.

El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, în mod eronat atribuită lui Keops. În aceasta el a incorporat cunoştinţele înţelepciunii antice şi tot acolo a pus la păstrare în siguranţă înscrisuri şi instrumente din vechea Atlantida.

Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus stravechea rasă a Egiptului, între 52 000 i.H. până în 36 000 i.H. La acea vreme, stravechea rasă barbară din care faceau parte el şi adepţii lui, se ridicase la un înalt grad de civilizaţie.

Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existenţă la dorinţă, prin dematerializare. Înţelepciunea lui imensă l-a facut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud şi Centrală.

Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramida deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele şi a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.

Mai târziu, descendenţii acelor paznici au devenit preoţii Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth declarându-l Zeul Înţelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit “lumea de dincolo”, sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte.

În ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăbliţe. Ca atare el s-a încarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca Hermes Trimegistos – de trei ori născutul.

În timpul acestei încarnări a lăsat documentele cunoscute de către ocultiştii moderni sub numele de “Tăbliţele de Smarald”, o prezentare mai târzie şi cu mult mai săracă a enigmelor lumii antice.

Tăbliţele traduse în această lucrare sunt zece la număr şi au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoţilor. Cele zece tăbliţe sunt împărţite în 13 parţi, de dragul convenţiei.

Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuşi conţinutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.

Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar aşa ar putea fi dezvăluit adevăratul înţeles. O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumuseţe dar un studiu atent va deschide căile înţelepciunii celui ce caută.

În continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse.

Cu aproximativ 1300 de ani i.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegaţii de preoţi au fost trimise în diferite părţi ale lumii. Printre acestea s-au numărat şi preoţii Piramidei care au purtat cu ei tăbliţele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăbliţelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoţilor din celelalte colonii atlante.

Legenda spune că aceste tăbliţe împuterniceau pe purtător cu autoritatea lui Thoth.

Grupul de preoţi care deţineau tăbliţele au emigrat în America de Sud. Aici i-au gasit pe Mayaşi, un popor înfloritor, care îşi aminteau mult din înţelepciunea straveche.
Preoţii s-au statornicit în acele locuri. În secolul X mayaşii colonizaseră peninsula Yucatan iar tăbliţele au fost aşezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. După cucerirea mayaşilor de către spanioli, oraşele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse şi uitate în temple.

Trebuie să se înţeleagă că Marea Piramidă a fost şi este încă un Templu de iniţiere. Iisus, Solomon, Apolonius şi multi alţii s-au numărat printre cei iniţiaţi aici. Scriitorul (care este în continuă legatură cu Marea Cameră Albă din Piramidă) a primit instrucţiuni să recupereze şi să aducă înapoi în Marea Piramidă tăbliţele străvechi.

Acest lucru s-a realizat. Înainte de a le înapoia i s-a acordat permisiunea să le traducă şi să păstreze o copie a înţelepciunii înscrisă pe tăbliţe. Evenimentul a fost posibil în 1925 şi abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii să zîmbească ironic. Totuşi cercetatorul atent va citi printre rânduri şi va descoperi înţelepciunea ascunsă în ele.

Dacă Lumina se află în interiorul tău, informaţia cuprinsă în tăbliţe va găsi în tine un ecou.

În continuare este descrisă înfăţişarea tăbliţelor:
Sunt 12 tăbliţe din smarald verde, făcute dîntr-o substanţă transmutată alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element şi substanţă. Mai exact structura atomică şi celulară fiind fixă ea nu permite nici o schimbare. Din această cauză tăbliţele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlantă. Acestea reacţionează la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeşte, eliberând vibraţia mentală asociată în mintea cititorului. Tăbliţele sunt prinse între ele cu inele făcute dîntr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tijă din acelaşi material.

Pe înţelepciunea conţinută în aceste tăbliţe se bazează misterele străvechi. Pentru cel ce citeşte cu mintea şi ochii deschişi, înţelepciunea personală se va multiplica de 100 de ori.

Citeşte! Crezi sau nu, citeşte iar vibraţia tăbliţelor va trezi “ceva” în tine.

În paginile următoare voi dezvălui câteva enigme puţin cunoscute chiar de către slujitorii adevărului.

Căutarea omului în dorinţa de a înţelege legile care-i guvernează viaţa este nesfârşită. Cu toate acestea el nu a reuşit să treacă de valul care apară planurile superioare de viziunea lui materială asupra vieţii şi adevărului. Adevărul este gata să fie asimilat de către cei care-şi lărgesc propria viziune întorcându-se către ei înşişi şi nu căutând în afara lor adevărul.

În liniştea simţurilor materiale se găseşte cheia înţelepciunii. Cel ce vorbeşte nu ştie; cel ce ştie nu vorbeşte!

Legile supreme nu pot fi rostite. Ele există ca o entitate pe căile care transced toate simbolurile sau cuvintele din lumea materială. Simbolurile nu sunt decât nişte Chei cu care se deschid uşi ce conduc spre adevăruri. De multe ori uşa nu poate fi deschisă deoarece cheia pare atât de măreaţă încât lucrurile care se află în spatele ei nu pot fi văzute.

Dacă reuşim să înţelegem că toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestări, prelungiri ale unei Legi Supreme şi a Adevarului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite să trecem dincolo de val.

Toate lucrurile din toate Universurile se mişcă conform unei Legi. Legea care guvernează mişcarea Planetelor nu este mai imuabila decat Legea care guvernează manifestarea omului în aceasta lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabilă de formarea omului ca fiinţă materială.

Măreţul scop al şcolilor iniţiatice din toate timpurile a fost să dezvăluie funcţionalităţile Legii care leagă omul material de omul spiritual. Legatura dintre omul material şi omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atât calităţi materiale cât şi spirituale. Cel care aspiră la cunoştinţe elevate trebuie să-şi dezvolte latura intelectuală a firii lui pentru a-şi întări credinţa ca poate să-şi concentreze toate forţele fiinţei lui către şi în planul pe care-l doreşte.

Marea căutare a Luminii, a Vieţii şi a Iubirii începe în primul rând din planul material. Condusă către planul ultim, scopul ei final este fuziunea completă cu Conştiinţa Universală. Aşezarea fundaţiei în planul material este primul pas. Abia apoi vine şi scopul suprem al realizarii spirituale.

În paginile urmatoare se ofera o interpretare a tăbliţelor de smarald şi a intelesurilor lor secrete. În mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafaţa cu uşurinţă. Lumina învăţăturii va deschide noi perspective de înţelegere.

“Citeşte şi Fii înţelept” doar dacă Lumina conştiinţei tale trezeşte în tine înţelegerea care este o calitate înnăscută a sufletului!

Profesorul Doreal

Relatare – Kalki Avatar

O experienţă inedită şi copleşitoare de comuniune spirituală cu Kalki Avatar

de Nicolae Catrina


În timpul invocațiilor-apel din noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2013 am avut ocazia să trăiesc o experiență spirituală în felul ei inițiatică, minunată și în același timp cu totul surprinzătoare. Chiar dacă în mai multe dintre acele invocații-apel ce s-au realizat atunci (și pe care le-am trăit împreună cu un grup de prieteni) am avut diferite stări de comuniune spirituală cu unele sau altele dintre aspectele puterilor dumnezeiești ce au fost invocate cu acea ocazie, o mare și aș putea spune extraordinară surpriză a fost pentru mine ceea ce s-a produs în timpul ultimei invocații, care a fost cea cu Kalki Avatar.

Imediat după ce a început muzica (după rostirea invocației), dintr-odată, complet pe neașteptate pentru mine, am simțit o dumnezeiască prezență copleșitoare, de o forță incomensurabilă, și în același timp având un caracter teribil, cutremurător, implacabil. Am înțeles atunci instantaneu că acesta era însuși Kalki Avatar, care se afla acolo, chiar în fața mea. Imediat după aceea, el m-a întrebat (nu în cuvinte, ci într-un mod intuitiv, instantaneu) dacă sunt de acord ca el să se manifeste plenar prin mine (prin ființa mea) și astfel să mă contopesc în el (să mă identific cu el).

În acele momente (în care percepeam acest mesaj telepatic), simțeam iradiind din partea lui o forță dumnezeiască gigantică și irezistibilă, o Voință dumnezeiască atotputernică.  Atât această percepție, cât și întreaga experiență care a urmat au fost pentru mine ceva cu totul inedit, deoarece nu mai avusesem până atunci nici o chemare specială de a intra în stări de comuniune profundă cu Kalki și nu mă raportasem niciodată la el în mod special.

Simțeam simultan, că ceea ce se manifesta în fața mea era atât de teribil încât însemna efectiv anihilarea totală a realității obișnuite și, simbolic vorbind, plonjarea sau abandonarea într-un „hău“ fără limite, în fața căruia reacția firească a unei ființe umane comune este să se teamă. Atunci, spontan și fără nicio rezervă, am spus interior: DA! – mai exact, nu a fost propriu-zis o rostire, ci întreaga mea ființă era atunci un DA imens, fără rezerve, total și necondiționat. Și „m-am aruncat“, ca să zic așa, în acea prezență dumnezeiască teribilă a lui Kalki din fața mea.



A fost  analogic vorbind, ca și cum aș fi intrat atunci sub o „cascadă“ extraordinar de intensă de energie dumnezeiască teribilă, care aneantiza fulgerător absolut tot ceea ce nu era dumnezeiesc și perfect. Această revărsare copleșitoare de energie dumnezeiască mă făcea să am o senzație extrem de vie și de pregnantă de „dezintegrare“ a întregii mele ființe obișnuite, precum și de „umplere“ cu acea energie colosală. Simțeam totodată o dinamizare foarte intensă a lui Kundalini, dar nu ca un flux de energie pe coloană, ci ca o stare globală de trezire energetică ocultă, care era difuzată atât în întreaga mea făptură, cât și în afara trupului meu. Aceasta îmi producea spontan și anumite contracții musculare, anumite tremurături ușoare și rotații ale trunchiului, precum și o anumită modulare a respirației.

Pe măsură ce acest proces continua, el era dublat de o expansiune corespondentă (proporțională) a conștiinței mele: îi percepeam tot mai mult măreția și nelimitarea lui Kalki, pe măsură ce mă expansionam eu însumi tot mai mult în acea stare de Extaz dumnezeiesc. De aceea, starea pe care am trăit-o atunci aș putea-o compara cu episodul din Bhagavad Gita în care marele avatar Krishna îi revelează lui Arjuna ființa sa macrocosmică, dumnezeiască.

Totul a continuat în felul acesta până la sfârșitul invocației, intensitatea și amploarea procesului de fuziune cu sfera de forță dumnezeiască a lui Kalki Avatar fiind tot mai mari. Este de asemenea semnificativ faptul că două dintre persoanele care au participat împreună cu mine la aceste invocații mi-au mărturisit după aceea că au simțit și ele, în mod spontan (și fără să-și poată explica atunci de ce), în timpul invocației cu Kalki Avatar (mai exact, pe durata în care se pune fondul muzical specific), că acolo unde eram eu se afla însuși Kalki Avatar (și chiar au deschis ochii  ca să se convingă!), iar una dintre ele a continuat așa, cu ochii deschiși, privind în direcția mea, până la sfârșitul meditației, deoarece ea simțea lăuntric că acolo se află Kalki Avatar și era atrasă irezistibil, la rândul ei, de ființa dumnezeiască a lui Kalki, asupra căreia simțea să se focalizeze cu totul.

În ultima parte a meditației, am fost inspirat să extrapolez (și în același timp să unific) acea experiență cu integrarea unei stări similare atât față de Grieg, în calitate de Ghid spiritual perfect, cât și față de Dumnezeu Tatăl, și am reușit cu ușurință aceasta.

Apoi, în finalul acelei manifestări, Kalki mi-a revelat (tot printr-un mesaj telepatic instantaneu, ce cuprindea de această dată și diferite imagini și intuiții fulgerătoare) că ceea ce Grieg a realizat pentru această planetă, îndeosebi prin intermediul acțiunilor colective (rugi, invocații-apel etc.), este atât de grandios, încât nu numai că Grieg a avut și are o contribuție extraordinară, unică și decisivă în direcția evitării anumitor evenimente apocaliptice (care, dacă el nu ar fi acționat în acest fel, s-ar fi produs exact așa cum au fost anunțate de diferite profeții), dar și că el (Grieg) a dobândit un merit dumnezeiesc excepțional ca urmare a acestor acțiuni dumnezeiesc integrate, care au avut și au ecouri profund benefice (chiar salvatoare!) la nivel planetar.

În acele momente, simțeam cum conștiința mea era atât de expansionată încât cuprindea întreaga planetă și îmi apăreau fulgerător diferite imagini care prezentau acțiunile lui Grieg (într-un mod oarecum asemănător acelor videoclipuri în care se succed diferite imagini cu o mare repeziciune), dar „imaginile“ respective nu erau statice: fiecare dintre ele avea un fel de „viață“ proprie și fiecare îmi revela, chiar în momentul în care o percepeam, un întreg „film“. Este foarte greu să descriu în cuvinte acele percepții, deoarece „filmele“ respective (ce erau caracterizate de o anumită secvențialitate) le sesizam cu toate acestea instantaneu, în afara timpului și a oricărei secvențialități.

În acea trăire paradoxală a timpului, Kalki Avatar m-a făcut să percep cu multă claritate imaginea de ansamblu, la nivel planetar, a ceea ce Grieg a făcut și face. Era ca și cum aș fi pătruns în „culisele“ unui spectacol pe cât de grandios, pe atât de misterios și de ascuns pentru cei mai mulți. Iar un alt aspect important era că toate acele imagini se proiectau (fiind într-un anumit sens „impregnate“ subtil, auric) la nivelul întregii planete – era ca și cum întreaga planetă ar fi fost un fel de „ecran de proiecție“ pentru acele imagini pe care le percepeam și care deveneau totodată fiecare, în mod instantaneu, și un gen de secvență filmică. Însă acest „ecran de proiecție“ îmi apărea ca fiind nu bidimensional, ci multidimensional, iar toate etapele acțiunilor spirituale ale lui Grieg erau percepute de mine – pe acel „ecran planetar“ – în simultaneitate.



Aceste percepții și revelații referitoare la Grieg și la ceea ce el face pentru această planetă (aspecte care sunt intim legate de misiunea spirituală pe care Ghidul nostru spiritual, Grieg, și-a asumat-o) au fost însoțite și de perceperea, din partea lui Kalki, a unei stări foarte intense de, aș putea-o numi, Bucurie dumnezeiască nesfârșită (însă este mai mult decât atât, deoarece sesizam în ea și o stare de recunoștință dumnezeiască, precum și o adâncă stare de fraternitate spirituală etc.), pe care Kalki o are față de Grieg și față de tot ceea ce Grieg a realizat (acțiunile spirituale ale lui Grieg – care în mod evident țin de misiunea lui spirituală – fiind înscrise simultan și pe linia misiunii dumnezeiești a lui Kalki Avatar). Pot spune deci cu certitudine că am simțit atunci, într-un mod obiectiv și copleșitor, cât de mult îl iubește și îl apreciază Kalki Avatar pe Ghidul nostru spiritual, Grieg, și totodată am sesizat și o anumită „convergență“ ocultă foarte importantă (și foarte semnificativă) care există între misiunea spirituală pe care Grieg și-a asumat-o și misiunea sau rolul hotărâtor pe care și-l va asuma, la momentul potrivit, Kalki Avatar, în revirimentul spiritual al întregii noastre planete și în translația globală a omenirii la noua eră de maximă înflorire spirituală, Satya Yuga.

Articol preluat din Programul Taberei yoghine de vacanță


sursa: misa.yoga

Taina rezonanţei oculte